Dari Dapur Kecilku

~ Cup Cake ~ 0

Cup cake nie tempahan dari kakak sepupuku untuk hantaran pertunangan Zizi dan Nani.... tq Sis Lela D atas tempahan ini.... harap2 suka dengan hasil tangan LCS....



Kek Coklat Moist

Topping Butter Cream

Hiasan Bunga Gumpaste dan Gula2 Manik

~ Kek Coklat Moist ~ 0

LCS sponsor kek pertunangan untuk adik sepupu... kek coklat moist... Selamat Bertunang Zizi dan Nani pada 26/03/2011 bertemakan pink....



Kek Coklat Moist

Topping Butter Cream

Hiasan Bunga Gumpaste, Butter Cream dan Gula2 Manik

~ Kek Coklat Moist Berintikan Cheese ~ 0

As-salam...

Pertama kali membuat kek hari lahir... nie tempahan dari Ct untuk hari lahir anaknya Alia 2 tahun... saya letak edible snow white dan lilin abjad 'happy birthday' harap Ct sekeluarga suka... tq....


Kek Coklat Moist Berintikan Cheese
Topping dan hiasan Buttercream serta manik
Edible Snow White
Lilin Abjad

************************************

Ini pula tempahan dari Irni... buat kawannya.... belated birthday.... atas permintaan nak yang simple ajer.... maaf ada kesilapan pada tulisan dan kurang menarik tulisannya dan dekonya... harap2 Irni dan kawan2 suka.... tq


Kek Coklat Moist Berintikan Cheese
Topping Coklat Ganache
Hiasan Badam, Bunga Gumpaste, Gula2 Manik dan Buttercream

~ Puding Triffle ~ 0

As salam...

Maaf lambat pulak upload gambar nie... puding triffle tempahan dari Mak Ngah Lela untuk cukur jambul fahim... mula2 order 50 ajer... alih jadi 120 bekas... alhamdulillah rezeki... macam2 perasa ader.... sebab nak beli perasa strawberry dah habis... jadi ada perasa rasberry, mangga, limau nipis, oren... harap2 makngah dan keluarga berpuas hati.... lain kali boleh order lagi.... tq....


~ Kek Coklat Moist ~ 0

As-salam...

Kek ini ditempah oleh my cousin untuk hantaran perkahwinan abang iparnya.... first time aku buat kek hantaran.... inilah hasilnya... harap2 my cousin sukalah.... tq atas tempahan ini....


Kek Coklat Moist

Topping Butter Cream

Hiasan Bunga Gumpaste, Gula2 Manik dan Butter Cream

~ Kek Coklat Moist Berintikan Cheese ~ 0

As-salam...
Kek ini ditempah oleh Kak Suzanti untuk makan bersama2 keluarga...kek ini mendapat sambutan ramai.... tq kak su....


Kek Coklat Moist Berintikan Cheese
Topping Coklat Ganache
Hiasan Strawberry Fresh, Kacang Walnut, Coklat Ganache

~ Kek Coklat Moist Berintikan Cheese ~ dan ~ Kek Oren ~ 0

As-salam...

Kek Coklat Moist Berintikan Cheese ini ditempah oleh Marwati dan Nurdiana... kali ini saya taburkan kacang walnut dan strawberry fresh... harap2 awak berdua suka yer...




Kek Oren ini pula ditempah oleh Kak Salbiah untuk hadiah hari lahir suaminya... pertama kali membuat kek oren nie... harap2 Kak Sal dan suami suka...



~ Kek Coklat Moist Berintikan Cheese ~ 0

Tempahan dari Kak Hadiah (kawan ofis) nak buat jamuan Setiausaha katanya




Tapi bila sampai ofis ajer... coklatnya cair...rosak sikit tepinya...atas pun dah tak cantik sangat....sedihnya saya.... harap2 Kak Hadiah sudilah menempah lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...