Dari Dapur Kecilku

~ Barbie Doll ~

Bila buka ajer blog kawan2 rasa teruja sangat tengok kek barbie yang mereka buat... memang cantik sesangat... teringin sangat nak buatkan untuk princess kesayangan masa birthdaynya... bila tengok ajer blog zura (member ofis) dah mencuba... sy pun tanyalah dia macam maner nak buatnya... sebab sy jenis malas nak potong2 kek... jadi belilah acuan skirt yang memang ader dijual... my hubby dan juga keluarga pun bg semangat kat sy untuk membuat kek princess... jadilah marilah kita lihat hasilnya...


Maaf skirtnya terpendek sedikit... percubaan pertamaku...

Abaikan segala barang2 kat belakang tu yer....

Alhamdulillah... akhirnya sy berjaya....
Princess pun teruja ngan keknya... Happy Birthday Sayang....

Lepas nie banyak lagi yang perlu sy perbaiki....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...